או בשמו האמיתי - המרק של גיא

מרכיבים:

ארבעה גזרים

שני בצלים

כמה שיותר סוגי פטריות - יותר כיף.

נבטי מש - הנקראים גם נבטים סיניים

שורש ג'ינג'ר קטן

קוספא של חלב קוקוס -400 מ"ל (עדיף ללא חומר משמר)

משחת קארי אדום

רוטב סויה

שמן קוקוס / שמן זית / שמן שאתם אוהבים לבשל איתו.

פעולות פשוטות:

בצל - חותכים לחצי ואז לפרוסות - שיווצרו חצעי טבעות.

מטגנים במעט שמן להשחמה קלה. 

מוסיפים לטיגון את הקארי האדום בערך כף.

ככל שמטגנים יותר - יוצא פחות חריף.

מוסיפים מעט ג'ינג'ר פרוס דק, פרוסות גזר, נבטי מש (נבטים סיניים) פטריות חתוכות גס ומטגנים קלות. 

מוסיפים קופסא של חלב קוקוס וקופסא וחצי מלאה במים.

מוסיפים מלח וסויה - קצת שלא ישחיר את המרק.

על האש כ-20 דקות ברתיחה נמוכה.

לפני הגשה אפשר להוסיף בצל ירוק.

בתאבון!

הערות: קל קל קל! טעים ביותר, וזריז!

מרק פטריות תאילנדי