אודות
עדויות רבות ומחקרים מוכיחים חד משמעית שמרבית מהמחלות, האלרגיות והתסמינים שאנו עדים כיום להתגברותם, כגון סרטן, סכרת, היפראקטיביות, דיכאון, אסטמה, שפעת, השמנה, בעיות אורתודנטיות, חורים בשיניים, קטרקט, נשירת שיער, אקנה, דלקות ועוד, יכולים להימנע לחלוטין או להשתפר באמצעות תזונה טבעית מגוונת, ובייחוד על ידי צריכה מרובה של מזון חי (מזון שלא חומם) ושל עלים ירוקים.
כמו כן, לרוב ניתן לטפל נהדר בתופעות אלו בשיטות טבעיות לפני שרצים לארון התרופות, כפי שבני האדם נהגו לעשות במשך אלפי שנים.
תחום האפיגנטיקה (=מעל הגנים) המרתק מגלה לנו שבעזרת תזונה ואורח חיים נעים, לרוב נצליח לגרום לכך שהגנים הפחות מוצלחים שלנו יישארו "כבויים" ולא יבואו לידי ביטוי, ובכך נרוויח בריאות נפשית וגופנית ושמחה. נולדנו עם גנים מסוימים והם לא בשליטתנו, אך מסתבר שרבות יש באפשרותנו לשלוט בביטוים. כמו הגנים, גם האפיגנים עוברים בתורשה, ולכן מוטלת עלינו האחריות לדאוג לילדינו ונכדינו באמצעות הקפדה על סגנון חיים בריא.
אני חשבתי תמיד שאני אוכלת בריא, אבל ביום שעברתי לתזונה טבעית הרגשתי ש"רעש רקע" שליווה אותי שנים פסק,ומאותו יום אני מרגישה טוב יותר בגוף שלי, ויש לי יותר כוחות ושמחת חיים ואני בכל יום אומרת תודה על הגילוי הזה.
אני מבננה נכתב מתוך הצורך לשתף אתכם בכך.
נושא התזונה הטבעית והצורך לדייק בקשר עם הטבע חשוב לי מאוד ואני לומדת בכל הזדמנות שיש לי על הנושא.
את הידע שלי צברתי מספרים, הרצאות, כתבות, סרטים, ומקורסים בנושאי תזונה במכללת רידמן.
אני מרגישה שבחברה המודרנית שהיא נהדרת ויש לה המון יתרונות, גם התבלבלנו קצת והתרחקנו מהמקור שלנו ושכחנו דברים שחשובים למהות שלנו ולשמחה שלנו. אחד מהדברים האלו הוא המזון שלנו.
השאיפה שלי היא שכולם ובעיקר ילדים יכירו את המזון שנתן לנו הטבע ויכירו את טעמו ויבחרו בו רוב הזמן בגלל התחושה הטובה שהוא נותן והטעם המושלם הנקי והטעים שלו. אינך יכול לבחור במה שאינך מכיר.
אני מאמינה שבחירה במזון נקי וטבעי תמנע מחלות ועגמת נפש ותביא שימחה.
הילה